PropertyTotaal - Logo-FC - Png

Over Property Totaal

Vastgoedpartner in property- en projectmanagement

Over Property Totaal

Vastgoedpartner in property- en projectmanagement

Over Property Totaal

Wij zijn een vastgoedpartner gespecialiseerd in property- en projectmanagement. Onze missie is om onze passie voor projectmanagement en property management te gebruiken om hoogwaardige diensten te leveren aan onze opdrachtgevers. Property Totaal is opgericht in november 2017 en wordt vertegenwoordigd door Sander Roos, die jarenlange ervaring heeft als Technisch Manager en Projectleider bij verschillende organisaties.

Onze dienstverlening

Bij Property Totaal geloven we dat persoonlijk contact en focus op de kernzaken leiden tot betere kwaliteit en tevreden opdrachtgevers. Wij zijn gespecialiseerd in het ontzorgen van onze opdrachtgevers in projectmanagement en property management. Naast het uitvoeren van de reguliere dagelijkse en periodieke beheertaken, behoren het initiëren, begeleiden en opleveren van verbouwingen, groot onderhoud en renovaties eveneens tot onze competenties. Het coördineren en controleren van correctief en planmatig onderhoud behoren tot onze dagelijkse en periodieke beheerstaken. Onderdeel van onze beheerstaken zijn eveneens het opstellen van meerjaren onderhoudsbegrotingen, centraal inkoop en het afsluiten van raamovereenkomsten op zowel technisch als facilitair vlak.

Oog voor de opdrachtgever

Bij Property Totaal kunnen wij goed inschatten wat een opdrachtgever / verhuurder nodig heeft. We denken mee in een project, niet alleen op technisch, maar ook op financieel en commercieel gebied. Daarnaast hechten wij veel waarde aan korte communicatielijnen, afspraken nakomen en volledige transparantie. Van opdrachtgevers horen wij vaak dat ze Property Totaal een prettig en eerlijk partner vinden, een partner die in dit vakgebied er bovenuit steekt omdat er adequaat, helder en probleemoplossend gewerkt wordt. Organisaties kunnen op ons bouwen en worden ontzorgd.

Waarom Property Totaal?


Na jarenlang voor een werkgever te hebben gewerkt, kwam Sander Roos tot de ontdekking dat er in organisaties veel tijd verloren gaat aan processen. Hij merkte op dat het echte werk, projectmanagement en property management, ondergeschikt raakt en het niveau hiervan verslechtert. Property Totaal is opgericht om onze opdrachtgevers een verbeterde persoonlijke benadering te bieden en de focus te leggen op de kernaspecten die er echt toe doen. Door onze ervaring en expertise zijn wij in staat om grote ingewikkelde zaken behapbaar te maken en te zorgen voor een stabiele toekomst voor onze opdrachtgevers.

Bij Property Totaal zijn wij toegewijd aan het bieden van kwaliteit en het ontzorgen van onze opdrachtgevers. Onze missie is om te blijven groeien en hoogwaardige diensten te leveren op het gebied van projectmanagement en property management. Wij streven ernaar om duurzame relaties op te bouwen met onze klanten en opdrachtgevers.

Heeft u een vraagstuk dat aansluit bij onze expertise?

Property Totaal - Sander Roos

“Vanaf 1998 heb ik in de afgelopen jaren als Technisch- en projectmanager op diverse vlakken veel ervaring opgedaan. Dit zowel bij de eigenaar alsmede als beheerder namens externe eigenaren.”

nl_NL

Laat uw gegevens achter