PropertyTotaal - Logo-FC - Png
Property Totaal - diensten - project management - kantoorpand

Project Management

Property Totaal biedt bouwbegeleiding voor renovatie en groot onderhoud, en inbouwpakketten voor huurders.

Bouwbegeleiding van renovatieprojecten

Bouwbegeleiding van renovatieprojecten houdt in dat Property Totaal het volledige proces van de renovatie van een pand begeleidt en coördineert, van de planning en ontwerp tot de uitvoering en oplevering. Dit omvat onder andere het verzamelen van alle benodigde vergunningen, het selecteren en contracteren van aannemers en het toezicht houden op het bouwproces om ervoor te zorgen dat het project op tijd, binnen budget en volgens de specificaties wordt opgeleverd.

Bouwbegeleiding van groot onderhoudsprojecten

Bouwbegeleiding van groot onderhoudsprojecten houdt in dat Property Totaal het volledige proces van groot onderhoud aan een pand begeleidt en coördineert, van de planning en ontwerp tot de uitvoering en oplevering. Dit omvat onder andere het verzamelen van alle benodigde vergunningen, het selecteren en contracteren van aannemers en het toezicht houden op het bouwproces om ervoor te zorgen dat het project op tijd, binnen budget en volgens de specificaties wordt opgeleverd. Groot onderhoudsprojecten zijn vaak omvangrijkere projecten dan regulier onderhoud, zoals bijvoorbeeld het vervangen van dakbedekking of het renoveren van de gevel.

Property Totaal - Project management - diensten - orion - campus - centre
Property Totaal - diensten - project management - sportschool - kantoorpand

Inbouwpakketten huurder- en verhuurder

Inbouwpakketten voor huurders en verhuurders zijn pakketten samengesteld door Property Totaal om het proces van het inrichten van een pand te vereenvoudigen en te versnellen. Deze pakketten omvatten meestal items zoals vloerbedekking, schilderwerk, raambekleding en meubilair en zijn afgestemd op de behoeften van de specifieke huurder of verhuurder. Het doel is om een ​​uniforme, aantrekkelijke en functionele uitstraling van het pand te creëren, terwijl tegelijkertijd kosten en tijd worden bespaard voor de huurder of verhuurder. Property Totaal beheert het volledige proces, van het selecteren van de items tot het leveren en installeren ervan.

Neem vrijblijvend contact op of maak een afspraak

Bekijk ook onze andere dienst

nl_NL